Hjemme hos mig

HJEMME HOS MIG er et frisk tilskud til klaverundervisningen bestående af 13 helt nye firhændige klaverstykker med lærer- og elevstemme. Alle stykkerne er farverigt illustreret og samlet under et fælles, fængende tema.

 

Stykkerne er skrevet med det mål for øje, at skabe en forholdsvis enkel elevstemme: 5-tonig i hver hånd, som kan læses prima vista af mellemstadie-elever og læres relativt hurtigt af begyndere, samt en lærerstemme, der får det hele til ”at lyde af noget”.

 

Bogen indeholder desuden et kort forord af professor i klaver og pædagogik ved Det Jyske Musikkonservatorium Anne Øland plus nogle kortfattede ideer til brug af materialet.

 

Bogen kan købes direkte på forlaget Wilhelm Hansen, www.webshop.ewh.dk

 

Se desuden for- og bagside, bagsidetekst og andre eksempler fra bogen herunder:

 

 

 

"I denne bog kan du komme på besøg hjemme hos mig! Vi starter med at ringe på klokken ved hoveddøren. Så skal vi ind i legestuen, ned ad kældertrappen og gå rundt i den kulsorte kælder. Bagefter skal vi ud i værkstedet og slå søm i og forbi kompostbunken, hvor ormene kravler rundt inde i jorden. Vi sætter os lidt på terrassen og så skal vi ind i klaverstuen og spille op og ned ad tangenterne. Vi skal også op ad loftstrappen og se, om vi tør være på loftet, hvor jeg engang har set et spøgelse. På badeværelset ser vi på vores klaverhænder i spejlet, inden vi tager en lur i soveværelset. Til allersidst sniger vi os listigt og ubemærket ud ad husets bagdør, så stille vi overhovedet kan, så der slet ikke er nogen, der opdager at vi smutter!"


HJEMME HOS MIG indeholder 13 korte klaverstykker med lærerakkompagnement. De er alle nemme at spille fra bladet og træner hver en speciel rytme: Punktering, triol, pause osv. Stykkerne er velegnede til begyndere, men kan også bruges som læse- og transponeringsøvelser for mellemstadie-elever."  


 

flarup 2011